www.biopoiotita.gr

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Το Thessaloniki Food Festival «κατεβαίνει» στην Αθήνα 7 και 8 Οκτωβρίου

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γνήσιες συνταγές από τη Βόρεια Ελλάδα

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην πλατεία Κοτζιά «μετακομίζουν» το διήμερο 7 και 8 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης, οι παραδοσιακές και οι σύγχρονες συνταγές της πόλης, στο πλαίσιο του «7ου Thessaloniki Food Festival».
Σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο το φεστιβάλ «φαγητό δρόμου» (street food), εκεί όπου επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής θα κάνουν ευρύτερα γνωστές τις συνταγές της Θεσσαλονίκης.
«Αυτή η ανάγκη για δημιουργία, πρωτοπορία και η διαρκής μας ανησυχία για πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στο να δώσουν νέα πνοή στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας, καθώς και στην τοπική επιχειρηματικότητα, υπήρξε η κινητήριος δύναμη πίσω από το "Thessaloniki Street Food Festival"», τονίζει ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας. 
Το διήμερο φεστιβάλ γίνεται σε συνεργασία του με την ομάδα «Up And Loud» των «Street Food Thessaloniki», με την υποστήριξη του δήμου Αθηναίων. Η εκδήλωση θα είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.
Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου